Header

 

Home


Home > Vacatures

Vacature: Productiemedewerker

Ben je op zoek naar een leuke baan in de techniek? Aldor is op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die ons team willen versterken. Aldor is gespecialiseerd in de oppervlaktebehandeling van producten voor onder andere de machinebouw, automotive, bouw en elektronica industrie. Wij zijn specialist in het anodiseren en chromateren van aluminium producten. Tevens verrichten wij in huis een groot scala aan voor- en nabehandelingen zoals slijpen+polijsten (mechanisch én chemisch), lasergraveren en cleanroom verpakken.

Functieomschrijving

In de functie van productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het ophangen en verpakken van producten. Technisch inzicht en een grote motivatie om te leren is hierin belangrijk. Daarnaast ben je graag met je handen bezig.

De functie wordt uitgevoerd in 2-ploegen (6.00 tot 14.30 uur en 14.30 tot 23.00 uur).

Welke eigenschappen dien je te bezitten?
Wat hebben we jou te bieden?

Een functie binnen een leuk en hecht team met uitzicht op een vast dienstverband. We bieden een marktconform salaris en een reiskostenvergoeding.

Ben jij de collega die we zoeken? Reageer dan vandaag nog op deze vacature. Stuur een email met je CV naar vacature@aldorbv.nl.

Nieuws

Kwalificaties

ISO9001100.jpg  Qualanod100.jpg

 ION_logo_volledig.jpg

 

Facebook.jpg     Twitter.jpg